Themabijeenkomst Nationale veiligheid: internationale kansen en ontwikkelingen

Nationale veiligheid: internationale kansen en ontwikkelingen

safety_first_01

Nieuwe contacten leggen en bestaande contacten versterken tussen The Hague Security Delta (HSD) en het Innovatie Attaché Netwerk (IAN) en andere partijen binnen het domein Safety & Security? Kom naar de themabijeenkomst ‘Nationale veiligheid: internationale kansen en ontwikkelingen’ op 21 april in Den Haag.

Het IA-Netwerk verbindt in opdracht van het ministerie van Economische Zaken kennis over internationale innovatieve ontwikkelingen en daaraan gerelateerde trends aan Nederlandse bedrijven, kennisinstituten en overheden.

Internationale positionering

Tijdens de bijeenkomst staat de rol centraal die het Innovatie Attaché Netwerk voor u kan spelen bij de versterking van de internationale positionering en de samenwerking met buitenlandse private en publieke partijen.

De nadruk ligt op de behoefte aan en het aanbod van kennis en expertise in het buitenland. Daarnaast is er aandacht voor de verschillende manieren waarin het IA-netwerk kan helpen bij strategische acquisitie en de voorbereiding van internationale samenwerking.

Informatie en aanmelden

U kunt zich tot en met 14 april registreren via deze link. Meer informatie is verkrijgbaar bij Hans Bosch, hans.bosch@rvo.nl. Registratie is gratis.

Wat: Themabijeenkomst ‘Nationale veiligheid: internationale kansen en ontwikkelingen’
Waar: HSD-campus, Wilhelmina van Pruisenweg 104, Den Haag
Wanneer: 21 april van 09:00 tot 17:30

Lees meer over het programma via HSD en het werk van de Innovatie Attachés.