Laatste nieuws

Laatste nieuws

Post Image

Tijdens het slotevent van Growing Games gaf game designer Jane McGonigal een keynote over hoe games onze kijk op het leven kunnen veranderen. Het tweejarig stimuleringsprogramma voor Nederlandse applied games sloot af met Growing Games: The Harvest op vrijdag 5 februari. Jane McGonigal, wereldberoemd van haar boeken ‘Reality is Broken: Why Games Make us Better and How they Can Change the World (2011) en SuperBetter (2015), gaf een inspirerende keynote voor een volle en enthousiaste zaal.

lees meer

Post Image

Onze slotmanifestatie Growing Games: the Harvest vindt plaats op 5 februari 2016 in de Jaarbeurs Utrecht. De befaamde game designer en publicist Jane McGonigal zal de keynote speech verzorgen, en is er een plenaire paneldiscussie met de fine fleur van de sector over de toekomst van applied games in Nederland.

lees meer

Post Image

Nieuwe contacten leggen en bestaande contacten versterken tussen The Hague Security Delta (HSD) en het Innovatie Attaché Netwerk (IAN) en andere partijen binnen het domein Safety & Security? Kom naar de themabijeenkomst ‘Nationale veiligheid: internationale kansen en ontwikkelingen’ op 21 april in Den Haag.

lees meer

Post Image

The Hague Security Delta (HSD) is het grootste veiligheidscluster van Europa. In dit Nederlandse cluster – met een kern in de regio Den Haag – werken bedrijven, overheden en kennisinstellingen samen aan innovaties en kennisontwikkeling op het gebied van veiligheid. Op die manier stimuleren zij economische ontwikkeling en dragen ze bij aan een veiligere wereld. Het HSD Stimuleringsfonds 2014 van 1 miljoen euro maakt onderdeel uit van de plannen die gemeente Den Haag en The Hague Security Delta gezamenlijk hebben bepaald voor de ontwikkeling van een veiligheidscluster.

lees meer

©Vstep